Wie is MaraboeOntstaan

Maraboe is in 2006 opgericht door Dolf Huybers. In de begintijden organiseerde hij diverse kleine theater en muziekproducties en tourde met zijn band het land door. Tijdens een theaterfestival stond daar een interactieve tosticaravan genaamd “Heet Brood“ en Dolf werd op slag verliefd op de caravan en het meisje in de caravan. Een tosti bij Heet Brood smaakte niet als de gewone tosti thuis; dit moesten meer mensen ondervinden. Zo ontstond er al snel een kleinschalig boekingskantoortje om bijzondere cateraars een plek te bieden op evenementen. In 2015 is Maraboe gestopt als boekingsbureau en verder gegaan als totaal cateringbureau en adviseur voor cateraars en organisatoren in binnen- en buitenland. Andere initiatieven binnen de sector die zijn opgezet door Dolf Huybers zijn het projectmanagement systeem Sansa voor cateraars (2011) en de openbare databank Voorgeschoteld (2017).

Missie

Maraboe is ooit begonnen om mensen op een ander been te zetten, te verrassen en hiermee anders naar de wereld te laten kijken. Dit vanuit een organisatorisch oogpunt. Dat hoeft niet grotesk, dat kan ook gezocht worden in het kleine. Het kleine, leren kijken en ervaren wat je ziet zodat we meer in staat kunnen zijn om naar onszelf te kijken en te voelen wat we doen en waar we staan.

Maraboe TeamDolf Huybers

Oprichter en eindverantwoordelijk van Maraboe is Dolf Huybers. Hij brengt de ideeën, de creativiteit en houdt het collectief goed in het oog. Daarnaast is hij oprichter van de databank Voorgeschoteld en is drummer bij balkanband “Amariszi”.

 

Mobiel: 06 111 776 43

Mail: dolf@maraboeproductions.nl

Marieke Staal

Marieke is de vrouw met staal die zich richt op de administratie. Snel, zorgvuldig en communicatief. Zonder haar geen Maraboe. Ze verricht haar diensten vanaf 2014 bij Maraboe.

 

Mobiel: 06-51968487

Email: administratie@maraboeproductions.nl

Michelle Franke

Deze ster in (online) communicatie versterkt Maraboe op verschillende vlakken. Michelle is niet alleen achter de schermen aan het werk, maar ook regelmatig op locatie aanwezig.

 

 

Mobiel: 06 461 411 09

Mail: info@maraboeproductions.nl