Wat doet Maraboe

Maraboe Productions verzorgt voor vele opdrachtgevers diverse projecten op verschillende wijze, net waar de opdrachtevers behoefte aan heeft. De kracht bij Maraboe zit ‘m in de koppeling met artiesten en mobiele cateraars. Hierin geven we de highlite projecten aan die nu nog lopen of voorbij zijn.

ProjectenSamenwerkingen

Maraboe werkt meer dan een decennia met diverse evenement organisatoren samen, gaat om zaken als advies voor invulling van food, theater en muziekacts. De nadruk ligt op het adviseren en invulling van mobiele keukens, foodtrucks in de volksmond. Daarnaast zijn er een aantal events waar de productie voor doen.

Maraboe werkt samen met partijen als o.a. Loc7000, Paaspop Events, Mojo Concerts, HBFS, Bureau Pinkpop en Number 1 catering.

Smukfest (DK)

Het Deense Popfestival ‘Smukfest‘ bestaat al vanaf 1980 en is een begrip in Denemarken. Het popfestival vind plaats in Skanderborg, Noord Denemarken. Elk jaar komen hier meer dan 50.000 bezoekers.

Samenwerking ontstond in 2012 waarbij we gingen bekijken of we een heuse ‘Dutch Area’ konden gaan opzetten met foodtrucks uit Nederland. Langzaam maar zeker beginnen de Denen ons te kennen en staan we jaarlijks met een stuk 7 foodtrucks bijna een week lang heerlijke Nederlandse producten te verkopen.

Vanaf 2018 wordt de samenwerking verder uitgewerkt met sculpturen en (theater)installaties die het festival nog mooier gaat maken in de bossen.

Bevrijdingsfestival

Het bevrijdingsfestival is een evenement dat jaarlijks op 5 mei (Bevrijdingsdag) gehouden wordt op diverse locaties in Nederland. De festivals worden georganiseerd om de bevrijding van Nederland in 1944-45 in de herinnering te houden. Samen vormen de festivals het grootste muziekevenement van Nederland. Zo ook in Den Bosch, waar meer dan 20.000 bezoekers jaarlijks op af komen. Hiervoor verrichten wij de invulling van de food.

Op de bevrijdingsfestivals draait het niet alleen om muziek en eten. Er zijn ambassadeurs van de vrijheid, jaarlijks wisselende artiesten, die met een helikopter langs de festivals gevoerd worden om aandacht te vragen voor onvrijheid, mensenrechten en oorlog elders in de wereld.

Voorgeschoteld

Maraboe heeft VOORGESCHOTELD in 2017 ontwikkeld. Dit is de databank voor mobiele keukens/foodtrucks waar organisatoren makkelijk en snel cateraars kunnen selecteren en al hun gegevens die nodig zijn op een festival direct te vinden zijn. Denk aan menu’s, stroom, afmetingen, accreditaties etc.

Tevens biedt voorgeschoteld cateraars aan de voorkant op de website plek om zich te presenteren en bezoekers met handige zoekmachine keukens kunnen vinden en direct kunnen contacten d.m.v. email adres en telefoonnummer.