Wie is MaraboeOntstaan

Tijdens het organiseren van een theaterfestival in Tilburg (2006) stuitte ik op een bijzondere caravan van Heet Brood en werd op slag verliefd op ze, inclusief het meisje dat erin stond. Zo’n mooie installatie moesten meer mensen kunnen proeven en beleven. Sindsdien hielp Maraboe Heet Brood bij de boekingen en al snel kwamen er andere bijzondere mobiele cateraars bij die meer aandacht verdienden op evenementen. Zo ontstond er al snel een kleinschalig boekingskantoortje om bijzondere artiesten een plek te bieden op bijzondere evenementen. Sinds 2016 is Maraboe gestopt als boekingsbureau en gaat verder als totaal cateraar en adviseur voor evenementen in binnen en buitenland. Daarnaast is Voorgeschoteld als platform opgericht in 2017 om het organisatoren en cateraars makkelijker te maken elkaar te vinden.

Missie

Maraboe Productions vindt dat we in deze snelle maatschappij soms ook stil mogen staan. Dat we in staat kunnen zijn om naar onszelf te kijken en te voelen wat we doen en waar we staan. Dat hoeft niet grotesk, dat kan ook gezocht worden in het kleine. Pas dan voel je dat je leeft en laat je je zintuigen het werk doen. Deze passie blijft in Maraboe terug te vinden met speerpunten, oog voor detail, kwaliteit, de kneuterigheid en authenticiteit.

Maraboe TeamDolf Huybers

Dolf is de oprichter van Maraboe Productions en werkt sinds 2006 met diverse mobiele keukens en artiesten. Als spil van Maraboe staat hij voor het collectief en creativiteit.

 

Mobiel: 06 111 776 43

Mail: dolf@maraboeproductions.nl

Marieke Staal

Marieke Staal is de vrouw met staal die zich richt op de administratie. Snel, zorgvuldig en communicatief. Zonder haar, geen Maraboe. Ze werkt sinds 2015 bij Maraboe Productions.

 

 

Mobiel: 06-51968487

Email: administratie@maraboeproductions.nl

Bart van Zandvoort

Bart geeft de maraboe website een smoel. Bart zorgt ervoor dat deze site er goed uit ziet en uit blijft zien.

 

 

Mobiel: 06 24490890

Mail: info@wolfmeister.nl

Michelle Franke

Deze ster in (online) communicatie versterkt Maraboe op verschillende vlakken. Zij is niet alleen achter de schermen aan het werk, maar is ook regelmatig op locatie aanwezig.

 

 

Mobiel: 06 461 411 09

Mail: info@maraboeproductions.nl